Respect4you! coaching training en therapie bij het verhelpen en voorkomen van pestsitaties op school of op het werk

Aanbod voor scholen

Activiteiten, training en coaching voor een positief schoolklimaat.

schoolvoorstellingen rond respect pesten identiteit zelfvertrouwen klassfeer

Samen aan de slag voor een positief schoolklimaat

Als onderwijsprofessional ben je continu in de weer om te verzekeren dat de jongeren met zelfvertrouwen en kunnen groeien in een positief schoolklimaat. Een veilige omgeving waar pesten en andere vormen van (fysiek, verbaal,...) geweld geen plek hebben.

Sinds 2011 ondersteun ik scholen in Vlaanderen, Brussel en Nederland bij deze waardevolle missie, zowel preventief als curatief. Ben je op zoek naar een interactieve talk voor de jongeren, individuele coaching als leerkracht of ondersteuning bij een pestprobleem? Ik help je graag!

Ook voor een schoolbreed project voor jongeren, schoolteam én ouders kun je bij mij terecht

Ontdek een aanbod op maat van jouw school

Respect4you! ondersteuning bij pestgedrag assertiviteit groepsdynamiek zelfvertrouwen

Activiteiten voor jongeren

Op zoek naar een doeltreffende activiteit rond thema's als identiteit, respect, social media of zelfvertrouwen? Sinds 2011 verzorg ik interactieve talks en workshops voor jongeren in het secundair onderwijs. Dit voor alle onderwijsniveau's en steeds op maat van jouw school en haar jongeren. Hoe kan ik jou van dienst zijn?
coaching voor leerkrachten en onderwijsprofessionals in Vlaanderen

Coaching voor leerkrachten

Als onderwijsprofessional word je wel eens geconfronteerd met pestsituaties en andere gebeurtenissen die een specifieke aanpak nodig hebben. Tijdens individuele coaching op maat, geef ik jou praktische tools en strategieën om positief om te gaan met uitdagende situaties, in en buiten de klas.
Pesten op school stoppen dankzij individuele begeleiding van respect4you! pestdeskundige in Bree Limburg

Hulp bij pestsituaties

Soms krijg je als school te maken met pestsituaties of conflicten waarbij een klare kijk van buitenaf uitkomst kan bieden. Ik ondersteun scholen bij het curatief aanpakken van pestsituaties in de klas. Dit alles steeds op maat van de school en de klas waarmee we samen aan de slag zullen gaan.
Pesten op het werk aanpakken met individuele coaching en begeleiding van Respect4you!

Training schoolteam

Hoe kun je pestgedrag herkennen? En hoe reageer je hier dan op? Waar beginnen en eindigen de verantwoordelijkheden van de leerkrachten en de ouders? Wat het vraagstuk ook is, tijdens een op maat gemaakte training geef ik jouw schoolteam concrete handvaten om pestgedrag en conflicten op te buigen.
infosessies voor ouders, leerkrachten en jongeren rond thema's als pesten zelfvertrouwen assertiviteit gezin schermgebruik

Infosessie voor ouders

De ideale aanvulling op een project voor de jongeren en/of het schoolteam. Tijdens een maatwerk infosessie krijgen de ouders praktische tips om pestgedrag te herkennen en hoe ze hier op kunnen reageren. Ook focussen we ook op positieve communicatie met de school. Pesten aanpakken doen we samen!
Coaching voor jongeren bij het verhelpen van pesten op school voor meer zelfvertrouwen en assertiviteit

Coaching pestbeleid

Wilt jouw school een degelijk pestbeleid opstellen? Is het huidige "Respectpact" aan een update toe? Wil je ondersteuning bij het "feel-good-plan" van jouw school? Welke naam je het ook geeft, ik ondersteun je graag bij het opstellen van een eerlijk en compleet beleid dat perfect aansluit bij de school en haar jongeren.

Meer informatie gewenst? Laten we elkaar ontmoeten!

Reserveer een vrijblijvende kennismaking via Zoom
arrow_drop_up arrow_drop_down