Tarieven Individuele coaching, Therapie & Gezinscoaching

respect4you! jongerencoaching op maat van jouw tiener in Limburg of online

Mensenwerk is maatwerk... Altijd!

Ik vind het belangrijk dat jij en je gezin de begeleiding krijgen die jullie nodig hebben. Ik geef jullie dan ook graag de nodige ruimte om samen te groeien en waardevolle doelen te bereiken. Daarom werk ik niet met een tarief per uur of per minuut. Groei en vooruitgang laten zich tenslotte niet berekenen in uren of minuten. Mijn tarieven zijn dan ook op basis van consultaties.

We zetten koffie, géén timer! 

Coaching en therapie zijn géén bandwerk. De meeste coaches en therapeuten werken op basis van "uurtje factuurtje". Een tarief per uur of per minuut en als de timer afgaat, is het tijd om te vertrekken. Toen ik in 2010 mijn praktijk voor jongerencoaching oprichtte, werkte ik via hetzelfde systeem, maar al snel werd me duidelijk dat deze tijdsdruk absoluut niet bevorderlijk is voor het groeiproces en zéker niet als je met jongeren en hun gezin aan de slag gaat. Het laatste wat je wilt is dat je vlàk voor een belangrijke doorbraak wordt onderbroken door een bieper.

Ik maak graag tijd en energie vrij voor jou en je gezin! Ik wil dat jullie in alle rust en comfort kunnen groeien. Tijdens een consultatie krijgen jullie dan ook mijn onverdeelde aandacht en focus. Er is géén timer of klok om ons te onderbreken. Geen haast, geen tijdsdruk.
Het voordeel is dat we zo meer bereiken per consultatie en er dus ook minder consultaties nodig zijn om jullie doelen te bereiken.

Een consultatie duurt bij mij minstens 90 minuten. Hoe lang precies? Zo lang als we nodig hebben!

Ik zet koffie, geen timer. En als de consultatie bij jou thuis doorgaat, neem ik de koekjes mee! 
jongerencoaching en therapie voor jongeren in Bree limburg of online via zoom

Thuis, in de praktijk of online

Alle consultaties kunnen doorgaan bij je thuis, in de praktijk in Bree of online via Zoom. Maar het kan ook gebeuren dat we even samen op wandel gaan om tot nieuwe inzichten te komen en om alles los te laten. Hoe en waar we elkaar ook ontmoeten, je betaalt géén reisvergoeding of andere onverwachte kosten. 
Respect4you! individuele coaching en therapie bij pestproblemen  en het verwerken van gevolgen van pesten

Eén eenvoudig en duidelijk tarief

Jouw gezin verdient de juiste begeleiding op het juiste moment. Je vindt bij mij dan ook geen verschillende tarieven voor de verschillende werkvormen. Ik werk met één eenvoudig tarief. Of je nu nood hebt aan gezinstherapie, hypnotherapie, IEMT, jongerencoaching of gewoon een goede babbel. Ik zorg ervoor dat je steeds de juiste ondersteuning krijgt, ook 's avonds en in het weekend.
Therapie en coaching bij pesten assertiviteit zelfvertrouwen en identiteit coaching in Bree bij je thuis of online via Zoom

Bereik meer groei per consultatie

Groeicirkel neemt elke keer opnieuw de tijd neemt voor jou en je gezin. Zo kun je meer bereiken per consultatie. Het voordeel is dat er vaak slechts 5 sessies nodigzijn voor blijvende groei en een positieve verandering. Je hoeft dus niet jarenlang wekelijks op gesprek te komen. Ik geef je concrete en praktische tools en tips voor een goede balans, structuur en communicatie binnen je gezin. 
Respect4you coaching en therapie bij pestproblemen en het verwerken van pestsituaties uit het verleden
€ 125,00-

Per consultatie

  • Een consultatie duurt zo lang als jij nodig hebt, minstens 90 minuten.
  • Een basistraject bestaat uit 1 intake consultatie, 5 vervolgconsultaties en 1 nazorgconsultatie.
  • Bij je thuis, online of in de praktijk in Bree.
  • Begeleiding in de vorm van jongerencoaching, gezinstherapie, IEMT of hypnotherapie.
  • Géén toeslag voor sessies in het weekend, 's avonds of bij je thuis.

    Losse (vervolg)consultatie: € 125,00-

Tarieven voor groepsactiviteiten voor scholen en organisaties

Een projectvoorstel op maat

Voor groepsactiviteiten en trajecten voor scholen, organisaties,... maak ik graag een projectvoorstel op maat.

Plan gerust een gratis kennismakingsgesprek om jullie wensen te bespreken.

arrow_drop_up arrow_drop_down