Respect4you! coaching training en therapie bij het verhelpen en voorkomen van pestsitaties op school of op het werk

Aanbod voor bedrijven

Activiteiten, training en coaching voor een positief bedrijfsklimaat.

Waarmee kan ik jou en je team van dienst zijn?

Coaching

1-op-1 begeleiding op maat. Voor werknemers en leidinggevenden.


Training

Maatwerk trainingen met een specifiek doel voor teamleden en managers.


Teambuilding

Activiteiten die je team, en groepsdynamiek versterken


Advies

Advies en begeleiding op maat van jouw organisatie en haar teamleden


Een selectie van de beschikbare onderwerpen en doelen

training zelfvertrouwen op het werk dankzij respect4you!

Zelfvertrouwen op de werkvloer

Wie met zelfvertrouwen op de werkvloer staat, kan op eigen kracht groeien en bloeien. Tegenvallers brengen je niet van de wijs en je staat stevig in je schoenen. Teamleden die vanuit zelfvertrouwen handelen nemen vaker initiatief tot het nemen van positieve keuzes. Verder hebben deze medewerkers ook minder moeite om uit hun comfortzone te treden en zo te groeien als professional én als mens
Training assertiviteit op het werk Respect4you!

Assertiviteit op het werk

Soms wordt wel eens gedacht dat assertiviteit betekent dat je je eigen wil en mening doorduwt, zonder rekening te houden met anderen. Dat is gelukkig niet zo! Assertiviteit is een gezonde combinatie van zelfvertrouwen en vertrouwen in de ander. Wie assertief reageert en communiceert, vindt het eenvoudig om grenzen aan te geven en cijfert zichzelf niet weg in uitdagende situaties. Assertiviteit streeft namelijk altijd naar een gezonde win-win situatie die positief is voor alle betrokken partijen.
Geweldloze communicatie op het werk training voor bedrijven

Geweldloze communicatie

Geweldloze communicatie is een essentieel onderdeel van je professionele toolkit. Wie geweldloos communiceert stapt bewust uit een vicieuze cirkel van agressie, manipulatie of negativiteit en neemt verantwoordelijkheid. Geweldloze communicatie vertrekt vanuit het principe dat je onderscheid maakt tussen feiten en je perceptie.

Training emotiemanagement voor professionals

Emotiemanagement

Hoe kun je je eigen emoties onder controle houden tijdens spannende momenten? En wat doe je dan wanneer een klant of collega je boos of agressief benadert? Emotiemanagement geeft je praktische tips en tools om ervoor te zorgen dat je rustig blijft in uitdagende situaties en dat de emoties van anderen je niet beïnvloeden.
Managen met zelfvertrouwen training managementtraining Respect4you!

Managen met (zelf)vertrouwen

Micro-management is nefast voor een onderneming en het zelfvertrouwen van haar teamleden. Het zorgt ervoor dat je werknemers geen initiatief meer nemen en dat ze als het ware verstarren in hun professionele situatie. Vaak is een burn-out het gevolg. Managen is als jongleren; Het wordt pas écht een succes als je ook durft loslaten! Wie managet met vertrouwen in zichzelf en het team, opent de deur naar gemotiveerde werknemers die ook echt betrokken zijn met de onderneming en haar missie.
training conflicthantering op de werkvloer

Conflicthantering

Conflicten op de werkvloer zijn onvermijdelijk en hoeven ook niet schadelijk te zijn. Integendeel; Ze bevorderen verbetering en vernieuwing. Je kunt tenslotte geen omelet bakken zonder een ei te breken. Belangrijker dan elk conflict te voorkomen, is ervoor te zorgen dat conflicten niet escaleren tot een crisis. conflicthantering zorgt ervoor dat de communicatie weer op gang komt en dat een oplossing bespreekbaar wordt.

loopbaanbegeleiding voor werknemers zelfstandigen en andere professionals

Positieve groepsdynamiek

Een team met een gezonde groepsdynamiek, is een team in balans. Wanneer je kunt werken en leven in een team met een goede groepsdynamiek, voel je je veilig en gemotiveerd. Je kunt zeggen dat een positieve groepsdynamiek essentieel is voor een positieve werksfeer, gezonde werkmotivatie en goede prestaties.

Meer informatie gewenst? Laten we elkaar ontmoeten!

Reserveer een vrijblijvende meeting via Zoom en ik maak graag tijd om op al je vragen te antwoorden!
arrow_drop_up arrow_drop_down